Посвідка на постійне проживання у Львові

посвідка на постійне проживання в Україні

Коли іноземець з’являється вперше в Україні, але між державами відсутні візові угоди, то він може перебувати на цій території терміном до дев’яноста днів, після чого доведеться покинути країну. Але якщо людина хоче залишитися у Львові на тривалий термін, то для цього потрібно оформити посвідку на постійне проживання в Україні.

Як отримати посвідку на постійне місце проживання іноземця?

Існує ряд категорій людей, які мають можливість отримати посвідку на постійне проживання за спрощеною програмою. Але в цьому випадку потрібно мати родича, який є підданим України або самому народитися в цій країні.

В іншому випадку, необхідно спочатку оформити тимчасову посвідку на проживання і по закінченні одного року, можна буде претендувати на постійну посвідку на проживання. Щоб своєчасно оформити всі документи, досить тільки звернутися до досвідчених юристів, які обов’язково проконсультують з усіх питань.

Документи для отримання постійної посвідки на проживання у Львові

Іноземцю, який бажає отримати посвідку на постійне проживання у Львові, є певні вимоги. Необхідно своєчасно зібрати пакет документів, після чого подати їх в міграційну службу в спеціально відведені для цього терміни. Потрібно надати наступні документи:

  • довідку про несудимість;
  • посвідчення особи;
  • медичну страховку;
  • квитанцію про сплату мита;
  • документ про достатню кількість грошових коштів на карті.

Не варто забувати про двох фотографіях розміром 3,5х4,5. Вони будуть вклеєні в вид на проживання, який стане новим посвідченням особи для іноземця на території України. ПМЖ дає масу можливостей: відвідувати і виїжджати з країни в зручний час, працювати і користуватися всіма юридичними послугами.

Зателефонуйте нам, щоб ознайомитися з корисною інформацією.

Хто може отримати посвідку на постійне проживання в Україні?

Існує ряд груп конкретних іноземців, для яких не потрібно витрачати час на тимчасову посвідку. Наприклад, на постійну посвідку можуть претендувати колишні громадяни України, незалежно від того, скільки часу вони не мали цього статусу. Також при наявності певного документа, можна отримати право на постійне місце проживання, якщо ця людина народилася на території України.

Ще до цієї групи можна віднести прямих родичів громадян. Не варто забувати, що якщо у чоловіка є право на постійне місце проживання, то його дружина або чоловік, а також неповнолітні діти автоматично отримують такий же статус. При цьому, для цього не потрібно паперової тяганини. Досить тільки подати документ, що зв’язує спорідненість до місцевого відділу міграційної служби. Після цього протягом п’ятнадцяти днів заявка буде розглянута і схвалена. Як тільки цей термін мине, інстанція видасть офіційне повідомлення про своє рішення.

У деяких випадках статус ПМЖ оформляється для осіб, яких потребує держава Україна. Це можуть бути висококваліфіковані фахівці, діячі науки і мистецтва. Для них застосовується спрощена програма, щоб якомога швидше могли отримати це право.

постоянный вид на жительство

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...